Gevelprof - Uw groothandel in gevelwerken

   
Betaalmethoden

Over Gevelprof


                                                                                                           

Over Gevelprof

Gevelprof is een groothandel met een breed assortiment gespecialiseerde producten voor  renovatie en restauratie werkzaamheden.

Wij zijn gespecialiseerd in de levering en advies van producten voor de behandeling
van vastgoed, geschikt voor zowel nieuwbouw, renovatie en restauratie.
Ons uitgebreide assortiment omvat vandaag de dag producten voor vele toepassingen,
waaronder vochtwerende producten, hout beschermings producten,
specialistische coatings, oplossingen voor condensatie problemen, kelder afdichtings producten,
metselwerk versterkende producten en basement oplossingen.

Onderstaand een stukje geschiedenis over hoe uiteindelijk Gevelprof vanuit een uitvoerend bedrijf is ontstaan.

Voordat wij met Gevelprof begonnen zijn, hebben wij eerst een bedrijf gehad die de werkzaamheden uitvoerde en waar wij nu onze gespecialiseerde producten vanuit Gevelprof voor aanbieden. Dit bedrijf is oorspronkelijk ontstaan in het jaar 1949 toen mijn opa het bedrijf heeft opgestart als Metselbedrijf Boekee en werkte toen met gemiddeld 10 man personeel, vanaf 1978 heeft mijn vader het roer overgenomen en heeft de bedrijfsnaam veranderd in Metsel en Voegbedrijf Boekee waardoor uiteindelijk het bedrijf werd opgebouwd met gemiddeld 25 man personeel. Vanaf 1995 ben ik na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij diverse andere bedrijven mede-eigenaar geworden en is de bedrijfsnaam veranderd in Gevelwerken Boekee. Wij  hebben ons toen toegelegd op totale Gevelrenovatie en Restauratie en was het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot gemiddeld 35 man personeel, aangezien wij met ons bedrijf zoveel ervaringen hebben opgedaan in de gevelrenovatie en restauratie, hebben wij besloten onze expertise en ervaringen te gaan overbrengen en delen waardoor we uiteindelijk met GevelProf gestart zijn (De Groothandel voor de Gevelwerker).

Diverse webshops

Naast www.gevelprof.nl hebben we nog een aantal webshops speciaal ingericht voor de particuliere klant en officieel door ons erkend.  Waar Renovatie Center eigenlijk de verzamel site is van allemaal, zijn de andere 2 webshops meer specialistisch. 
Neem is een kijkje en laat ons weten wat je er van vindt!

Zoeterwoude-Rijndijk

Buiten alle winkels op het internet hebben we ook nog een fysieke winkel in Zoeterwoude-Rijndijk op de Hoge Rijndijk 211.
De koffie staat klaar, en wij ook!


Gevelprof, de groothandel voor de gevelwerker!
Terug