Gevelprof - Uw groothandel in gevelwerken

   
Betaalmethoden

Thor Helical RVS verankeringswokkels 6mm 10st

Productnr: 99803


Thor Helical RVS verankeringswokkels 1meter 6mm 10st


€ 62,50Prijs is excl. 21% BTW
Meer productafbeeldingen
Productomschrijving

Repareren van scheuren in de gevel

 Uw scheur repareren met Thor Helical is kwaliteit toevoegen aan het metselwerk, waardoor scheuren nagenoeg onzichtbaar worden hersteld en het metselwerk constructief wordt hersteld om spanningen en   krachten op de juiste manier te verdelen. Scheuren in stenen kunnen worden hersteld met Thor Helical Restauratiemortel, te verkrijgen in meer dan 20 steenkleuren. Hiermee kan de scheur in de steen in de    oorspronkelijke kleur hersteld worden.

  Werking van de Thor Heliforce Bar®
 De vorm van de Heliforce Bar en de WHO60 mortel stelt het in staat om toenemende draagkracht te verwerken en deze te verspreiden. Vanwege de flexibiliteit van het scheurherstel systeem is deze in staat om   benodigde bewegingen van het metselwerk op te vangen en te verdelen. Het Thor Helical scheurherstel systeem is in staat om tussen de 1050 en 1200 n/mm2 aan trekkracht te verwerken en drukkende kracht van   55 n/mm2 , waardoor het herstelsysteem zelfs onder zware condities zijn werk verricht.
 

  Toelichting Thor Helical Scheurherstel

 Thor Helical scheurherstel systeem is het betrouwbaarste herstelsysteem voor het herstellen van scheuren in de muur. Het gecertificeerde scheurherstel systeem van Thor Helical wordt veelal toegepast in   metselwerk. Het herstel van een scheur in de gevel wordt middels een ingemortelde wapening hersteld. De Thor Helical Heliforce Bar, in combinatie met de WHO60 twee componenten mortel, zijn speciaal op   elkaar afgestemd om als scheurherstel systeem te voldoen.
 Oorzaken van scheuren in de gevel
  Scheurvormingen die veelal in het metselwerk zich voordoen zijn vaak te wijten aan oorzaken, zoals; thermische scheuren, scheuren vanwege zakkende funderingen, beving en trilling door middel van gaswinning,   aardbeving, roestend ijzer in muren, weersinvloeden, scheuren door trilling in de grond door verkeer en omliggende bouwprojecten.
 Door het scheurherstel systeem van Thor Helical wordt vervormd metselwerk hersteld. Het vooraf stabiliseren en versterken van metselwerk door de has methode wordt in gevels steeds meer toegepast in   gebieden  waar trillingen of aardbevingen te grondslag kunnen liggen. Veelal wordt onze herstel methode voor de restauratie van scheuren in metselwerk bij aardbeving herstel benoemd als de HAS-methode, ook   wel HAS (Helical Application System), hiermee worden muren op de juiste manier constructief verbeterd. Het gescheurde metselwerk wordt door onze has reparatie methode hersteld als een element en niet   benaderd als alleen een scheur waar diagonaal wordt verbeterd. Het element wordt compleet constructief verbeterd, waardoor krachten op de juiste manier worden  verwerkt in de muren. 

thor helical technische-informatie.pdf

thor helical produkt-informatie.pdf